Facaderenovering i Roskilde, Solrød og Køge

Det danske vejr byder vores bygninger på lidt af hvert, og med årene kan det ses på de fleste husfacader.

Facaderenovering i Roskilde, Solrød og Køge

Facaderenovering kan give dit hus et stort løft

Solen er hård ved maling og anden belægning, ligesom både regn og frost kan få selv den flotteste facade til at krakelere med tiden. Så er det blevet tid til at overveje en facaderenovering.

Du vil blive overrasket over, hvordan dit hus eller din villa vil få et helt andet udseende efter en facaderenovering. Hvad enten du vælger at beholde det samme design og de samme farver, eller du måske springer ud i en helt ny farve, anden overflade mm., vil din bolig under alle omstændigheder få et stort kvalitetsmæssigt løft.

Det er med husfacader som med så mange andre facader; man lægger mærke til det første indtryk. Hvis det virker velplejet efter en facaderenovering udenpå, så er det det nok også indeni. Omvendt kan en grim facade med revner og huller i murværket få svært ved at efterlade et positivt indtryk.

Hos JVA Murerentreprise har vi solid erfaring med facaderenovering, og kan med udgangspunkt i dine ønsker komme med løsningsforslag til, hvordan din facade kan det løft, den trænger til. Som medlem af Dansk Håndværk er det også din garanti for, at det vi laver, er i den bedste kvalitet.

En facaderenovering gør ikke alene din bolig meget pænere, men er også en investering i længere holdbarhed. Som murere er vi professionelle, der kan vurdere, om der er revner, sprækker eller huller i murværk eller fuger, der bør udbedres, for at undgå at der kommer blivende skader på murværk og fundament.

Udnyt håndværkerfradraget til din facaderenovering

Med det genindførte håndværkerfradrag kan du trække op til kr. 12.000 pr. person fra af udgifterne til arbejdsløn ved facaderenovering i forbindelse med isolering af ydervægge og udvendigt malerarbejde blandt meget andet.

Så du kan hurtigt opnå flere fordele med en facaderenovering:

  • En flottere facade – et kvalitetsløft, der øger husets værdi
  • En udbedring af revner, der holder varmen inde og fugten ude
  • En isolering, der vil kunne ses på varmeregningen
  • Et tilskud med håndværkerfradraget (der kan trækkes op til kr. 12.000 pr. voksen i husstanden fra)

Lad os komme med et tilbud på din facaderenovering

Hos JVA Murerentreprise kører vi både i København og området ved Køge, Roskilde og Solrød. Vi kommer gerne forbi og drøfter dit ønske om en facaderenovering, ligesom vi naturligvis gerne vil give et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf. 23 71 73 99 – måske er vi lige ude at lave en flot facaderenovering, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Dansk Håndværk Garantiordning

Garanti, for din tryghed

Som garanti for, at vi altid leverer et godt stykke arbejde, er vi medlem af Dansk Byggeri samt Byg Garanti. Du kan læse mere om både Dansk Byggeri og garantiordningen her:

Læs mere om garanti

Når det kommer til veludført arbejde, står JVA Murerentreprise klar til at løfte din opgave