Nyt badeværelse i Roskilde, Solrød og Køge

JVA murerentreprise kan bygge det badeværelse, du drømmer om.

content4

Et nyt badeværelse behøver ikke bare være en drøm

Mange drømmer om et nyt badeværelse, men har måske svært ved at overskue, hvordan opgaven kan løses, og se de mange muligheder, der er. Hos JVA Murerentreprise har vi mange års erfaring med at skabe nyt badeværelse, lige fra de små renoveringer til den større ombygning. Alt er muligt, det er stort set kun fantasien og budgettet, der sætter grænsen.

Nyt badeværelse kan være montering af nye elementer som toilet, vask og badefaciliteter, ligesom vi også kan mure op, hvis du ønsker at etablere et helt nyt bruseområde. Vi kan rive halve og hele vægge ned, så rummet bliver større, og vi kan ændre rumindretningen, hvis du ønsker, at et nyt badeværelse skal fungere helt anderledes end det nuværende.

Et nyt badeværelse er en stor beslutning, og måske kan du ikke bruge det i et lille stykke tid, mens vi skaber det om til det rum, du ønsker – derfor skal det også være præcis, som du har drømt om.
Du skal vælge, hvordan, du ønsker:

  • Vægbeklædning – skal det være fliser, filset, murværk, pudset, klinker?
  • Loftsbeklædning og belysning, måske halogenspots?
  • Gulvbelægning – fliser, klinker, varme i gulvet, flotte riste i brusenichen?
  • Elementer – hvilken stil skal toilet og vask have? Måske jacuzzi?
  • VVS – skjult rørføring, loftbruser, gulvvarme?

Der er meget at tage stilling til ved valg af nyt badeværelse, og hos JVA Murerentreprise kan vi vejlede dig, så du får den bedste løsning.

Vi er medlem af Dansk Håndværk, og det er også din garanti for, at du får et nyt badeværelse i den bedste kvalitet. Vi er opmærksomme på, at det er irriterende at have håndværkere, så vi gør meget ud af at rydde op efter os og i det hele taget genere mindst muligt, mens arbejdet med nyt badeværelse er i gang.

Vi har større faste samarbejdspartnere inden for de fleste entrepriser, så vi kan planlægge forløbet mest smidigt, og ved, at vi kan stå inde for alt det flotte arbejde, der bliver udført – VVS, tømrer, elektriker osv.

Lad os skabe dig et rum til velvære i et nyt badeværelse

Modsat tidligere er baderummet i dag et rum, man ønsker at bruge til velvære, ro og afslapning. Lad os hjælpe dig med at leve drømmen om et nyt badeværelse ud. Du vil blive overrasket over, hvordan det kan ændre dit rum og dit hus med det kvalitetsløft, et nyt badeværelse er.

JVA Murerentreprise kører hver dag i København samt i området omkring Køge, Roskilde og Solrød, og vi kommer gerne forbi din bolig for at drøfte, hvordan opgaven med et nyt badeværelse kan løses. Måske vi kan se et par løsningsforslag, du ikke selv havde fået øje på? Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden eller på tlf. 23 71 73 99 – måske er vi lige ude at skabe et smukt nyt badeværelse, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Dansk Håndværk Garantiordning

Garanti, for din tryghed

Som garanti for, at vi altid leverer et godt stykke arbejde, er vi medlem af Dansk Byggeri samt Byg Garanti. Du kan læse mere om både Dansk Byggeri og garantiordningen her:

Læs mere om garanti

Når det kommer til veludført arbejde, står JVA Murerentreprise klar til at løfte din opgave