Opsætning af fliser i Roskilde, Køge, Solrød

Lad JVA Murerentreprise opsætte dine fliser med et smukt resultat.

content3

Opsætning af fliser og klinker

Lad JVA Murerentreprise stå for din opsætning af fliser og klinker med et smukt resultat.

Lægning og opsætning af fliser og klinker med stor præcision og ekspertise

Uanset hvor du ønsker opsætning fliser og klinker, kan JVA Murerentreprise skabe et smukt resultat. Som murere har vi stor erfaring og ekspertisen i lægning og opsætning af fliser og klinker på alle former for underlag og i alle rum, typisk køkken, bad, bryggers og entré.

Både køkkener og badeværelser bliver smukkere med opsætning af fliser og klinker

De fleste brusenicher og badeværelser bliver såvel smukke som meget rengøringsvenlige, når man vælger opsætning af fliser som vægbeklædning. Mulighederne er utallige, og JVA Murerentreprise har stor erfaring med opsætning af fliser i både badeværelser, køkkener, bryggerser og entreer. Vi kan vejlede om, hvad der er den bedste løsning på det eksisterende underlag, og samtidig får du et smukt resultat, der er nemt at vedligeholde og nemt at rengøre.

Opsætning af fliser og klinker – men hvad er forskellen?

Hos JVA Murerentreprise laver vi opsætning af fliser og klinker – men hvad er forskellen på disse to?

En flise er enten fremstillet i sten, beton eller brændt ler. Fliser i brændt ler er glaserede, ligesom klinker, men fliser er typisk ikke så stærke, som klinker er. Der er også forskel på forskellige flisers hårdhed og slidstyrke. Fliser kan være et rigtig godt valg til vægge, hvor der typisk ikke er så meget slid som på gulve.

Klinker er brændt ved en høj temperatur af kalkfattigt, jernholdigt ler, og derfor er klinken trykstærk med stor hårdhed. Af samme grund anvendes klinker typisk til gulvbelægning. De er svære at ødelægge og slide ned, og det gør dem ideelle til køkkengulve, badeværelsesgulve og bryggersgulve.

Der findes et utal af mulige farver, størrelser og former, og JVA Murerentreprise rådgiver gerne, ligesom vi kan sætte nøjagtigt de klinker op, du ønsker. Skal det være ensfarvet? Eller måske med et smukt mønster? Valget er dit. Vi klarer opsætning af fliser og klinker præcis, som du allerhelst vil have det.

Få et tilbud på opsætning af fliser og klinker – kontakt os i dag

Har du en opgave med opsætning af fliser og klinker, kommer vi gerne forbi for at drøfte den med dig. Vi kører i København og området omkring Køge, Roskilde og Solrød, og giver gerne et uforpligtende tilbud – kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf. 23 71 73 99 , måske er vi lige ude at lave en flot opsætning af fliser og klinker, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Dansk Håndværk Garantiordning

Garanti, for din tryghed

Som garanti for, at vi altid leverer et godt stykke arbejde, er vi medlem af Dansk Byggeri samt Byg Garanti. Du kan læse mere om både Dansk Byggeri og garantiordningen her:

Læs mere om garanti

Når det kommer til veludført arbejde, står JVA Murerentreprise klar til at løfte din opgave