Tilbygning i Roskilde, Køge, Solrød

Lad JVA Murerentreprise skabe den ekstra plads, du mangler.

content5

Tilbygning er en god løsning på et pladsproblem

Familier ændrer sig, vilkår ændrer sig, og så skal boligerne gerne kunne følge med. Måske har du fået behov for mere plads, enten fordi I er flere om at dele pladsen, eller fordi din bolig skal kunne rumme noget mere af andre årsager. Det kan også være, du ønsker at ændre på den planløsning, du allerede har.

Uanset hvad årsagen er til, at du har behov for en tilbygning, har JVA Murerentreprise erfaringen med at skabe en tilbygning til enhver form for villa eller parcelhus. En tilbygning kan være løsningen på det problem, du har, hvor du kan udnytte de kvadratmeter grund, du allerede ejer.

En tilbygning er oftest en meget billigere løsning end at skulle sælge din bolig, der skal istandsættes inden salg, der skal pakkes og sorteres, og der skal helt sikkert også gøre noget ved den bolig, du i så fald ville købe. Og måske har du slet ikke lyst til at bo et andet sted? Her kan du nemt få brugt nogle hundrede tusinde kroner på et boligsalg og boligkøb, og de penge kunne du jo bruge på en flot og anvendelig tilbygning i stedet.

JVA Murerentreprise kan lave mange former for tilbygning:

  • Et eller flere rum, der opføres i en stil, der tilpasses din nuværende bolig
  • En udestue, der kan give mange flere kvadratmeter bolig hele året
  • Et anneks, der selvstændigt kan kobles til boligen – til fx kontor eller teenagere
  • Carport, værksted, bryggers
  • En udvidelse af huset med fx ombygning af badeværelse eller køkken

Ombygning, renovering eller tilbygning

Kært barn har mange navne, og uanset om det er en ombygning, en renovering eller en reel tilbygning ligger løsningen i, at vi som professionelt murerfirma kan skabe få eller mange ekstra kvadratmeter til din eksisterende bolig. Lad os komme med nogle gode løsningsforslag, for med erfaringen i bagagen kan vi måske se nogle muligheder for tilbygning, du ikke selv havde set?

Det genindførte håndværkerfradrag gives blandt andet også til udvendigt malerarbejde samt til grønne energitiltag, så måske er der noget at hente dér. Vi er medlem af Dansk Håndværk, og det er også din garanti for, at vi leverer kvalitetsarbejde til tiden og til fornuftige priser. At give dig en god vejledning og være din rådgiver ser vi som en naturlig del af vores arbejde.

Lad os drøfte din tilbygning – Roskilde, Køge. Solrød og omegn

Hver dag udfører vi murerarbejde i København samt i Køge og området omkring Roskilde og Solrød. Vi komme gerne og drøfter dit ønske om en tilbygning, ligesom vi naturligvis gerne giver dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller giv os et ring på tlf. 23 71 73 99 – måske er vi lige ude at lave en flot tilbygning, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Dansk Håndværk Garantiordning

Garanti, for din tryghed

Som garanti for, at vi altid leverer et godt stykke arbejde, er vi medlem af Dansk Byggeri samt Byg Garanti. Du kan læse mere om både Dansk Byggeri og garantiordningen her:

Læs mere om garanti

Når det kommer til veludført arbejde, står JVA Murerentreprise klar til at løfte din opgave